Over ons

Welkom bij Zwanettes Sprookjes Atelier! Onze missie is om fantasie en creativiteit tot leven te brengen door middel van unieke, handgemaakte creaties en inspirerende workshops.

Zwanette begon haar creatieve reis met het tonen van zelfgemaakte fantasiepoppen en het verkopen van diverse materialen op poppenbeurzen. Door de jaren heen heeft haar passie zich ontwikkeld en is ze zich gaan richten op het creëren van betoverende miniatuurwereldjes. Deze kleine wonderen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook een bron van vreugde en inspiratie voor iedereen die ervan geniet.

Een belangrijk aspect van Zwanettes werk zijn de workshops die zij en haar team aanbieden. Tijdens deze sessies zien we hoe kinderen en volwassenen hun hele fantasie in hun werkstukken leggen. Zwanette geniet enorm van de twinkeling in de ogen van de deelnemers en de prachtige, persoonlijke verhalen die naar boven komen terwijl zij gepassioneerd hun miniatuurwereld creëren.

Zwanette is een bekend gezicht op Duitse beurzen, maar je kunt haar ook twee keer per jaar vinden op de Kreadoe in Utrecht, de grootste creatieve beurs in Nederland. Hier deelt ze haar passie en expertise met een breed publiek en inspireert ze velen om hun eigen creatieve projecten te beginnen.

Neem gerust contact op voor meer informatie over de producten en workshops. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in de wereld van Zwanettes Sprookjes Atelier en je te laten betoveren door de unieke creaties.

Nog meer Informatie

Over ons

Zwanettes Sprookjes Atelier

Onze missie is om fantasie en creativiteit tot leven te brengen door middel van unieke, handgemaakte creaties en inspirerende workshops.

Lees meer.....

Ons adres

(geen bezoek adres)
Zwanettes Sprookjes Atelier
Slangenburg 20 ,
3334 ES Zwijndrecht. NL
shop@zwanettes.nl
www.zwanettes.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.